drywood.nl / Klanten / Particulieren

Particulieren
Teknos Drywood: We make the world last longer

Drywood Coatings wil middels deze website de particuliere schilder helpen geveltimmerwerk als kozijnen, ramen, deuren en overig timmerwerk in optimale conditie te houden. Steeds vaker worden kozijnen, ramen en deuren vanuit de fabriek afgelakt geleverd. We helpen u met deze website om met de juiste middelen zo weinig mogelijk onderhoud te hoeven plegen middels onderhoudsvriendelijke verfsystemen. In de webshop kunt u onze producten aanschaffen. We maken het u zo makkelijk mogelijk. Als u bent ingelogd, kunt u onze verftechnische adviezen en onderhoudsaanwijzingen van onze producten inzien en downloaden. Zo weet u hoe en met welke producten u uw houten kozijnen en overig geveltimmerwerk in goede conditie houdt. Ook hebben we producten voor perfect binnenschilderwerk: producten die bekend staan om hun zeer goede dekking en fraaie uiterlijk. Bij een aantal producten biedt Drywood Coatings de gratis service dat u meldingen per e-mail ontvangt wanneer het product geïnspecteerd, schoongemaakt, bijgewerkt of opnieuw aangebracht zou moeten worden zodat de ondergrond waar het op aangebracht is, optimaal beschermd blijft. U ontvangt deze service als u het product aangekocht heeft via deze website en aangegeven heeft wanneer u het product aangebracht heeft of als u aangeeft in 'mijn huis' (zichtbaar als u ingelogd bent) met welk product het geveltimmerwerk in de fabriek is behandeld.

Hulp bij problemen met het bestellen of betalen van producten:

Om producten te kunnen bestellen, dient u te kunnen inloggen op de website (rechterbovenkant van de pagina). Het is van belang om het registratieformulier geheel in te vullen en om bij 'groep' op het pijltje naar beneden te klikken en 'particulier' aan te klikken zodat het registratieformulier op 'particulier' staat. Als het formulier niet op 'particulier' staat, kunt u geen producten bestellen. Gebruikersnaam en wachtwoord kunt u zelf kiezen.

Mocht u na registratie geen producten kunnen bestellen (er is bij 'schildersproducten' geen groene knop aan de rechterkant van de pagina met 'bestellen' dan is dit product waarschijnlijk niet leverbaar aan particuliere klanten en kunt u het beste contact opnemen met Drywood Coatings. Of u bent niet geregistreerd onder 'particulier'. Helaas dient u zich dan opnieuw te registreren (zie hierboven).
Na registratie ontvangt u op het aangegeven e-mail adres een bericht. In het bericht staat een koppeling. Als deze koppeling is aangeklikt, kunt u inloggen op de website en in de webshop producten aanschaffen.
 

Het komt helaas soms voor dat het niet mogelijk is om via Ideal te betalen. Dit ligt dan in de meeste gevallen of aan de gekozen bank of aan de instellingen op uw computer. Het is ook mogelijk om producten per vooruitbetaling te bestellen. Zie hiervoor de uitleg bij het bestellen en betalen.